Nutriční hodnoty (Rychlý dezert z chřestových špiček s jahodovo-tvarohovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 163 kJ / 756 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g | 
| Tuky | 23,60 g | 
| – nasycené | 14,04 g | 
| – nenasycené | 6,98 g | 
| –– mononenasycené | 6,08 g | 
| –– polynenasycené | 0,90 g | 
| ––– omega 3 | 0,12 g | 
| Vláknina | 4,00 g | 
| Cholesterol | 80 mg | 
| Sodík | 202 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 77,50 g | 
| – cukry | 77,50 g | 
| ––– laktóza | 18,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 28 ks 28 ks špiček bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | |
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g | 
| 500 g 500 g měkkého tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 500 g | 
| cca 50 g 50 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 50 g |