Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 304 kJ /
1 268 kcal
Bílkoviny66,78 g
– z toho živočišné bílkoviny56,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,78 g
Tuky66,80 g
– nasycené37,00 g
– nenasycené33,58 g
–– mononenasycené17,86 g
–– polynenasycené15,72 g
––– omega 30,05 g
Vláknina21,80 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,20 g
Sacharidy91,40 g
– cukry37,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 300 g
4 4 rajčata (můžeme dát i cherry rajčátka) Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
maďarská mletá sladká paprika dle chuti Paprika červená sušená
10 dkg 10 dkg paprikového salámu nebo klobásy Suchý salám 100 g
2 2 párky Párek vepřový 160 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
3 litry 3 litry zeleninového vývaru Vývar zeleninový 3000 ml
1/2 1/2 malého rajského protlaku Protlak rajčatový
trocha trocha pepře Pepř černý
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.