Nutriční hodnoty (Ostré vepřové plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 7 973 kJ / 1 906 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 214,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
| Tuky | 99,10 g |
| – nasycené | 12,51 g |
| – nenasycené | 75,58 g |
| –– mononenasycené | 55,42 g |
| –– polynenasycené | 20,16 g |
| ––– omega 3 | 5,51 g |
| Vláknina | 12,05 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 968 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 35,60 g |
| – cukry | 21,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 1 lžička 1 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky (i méně) chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |