Nutriční hodnoty (Citronové kuře na bulguru s rozinkami a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 987 kJ / 1 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 85,30 g |
Tuky | 58,28 g |
– nasycené | 9,10 g |
– nenasycené | 47,30 g |
–– mononenasycené | 29,44 g |
–– polynenasycené | 17,86 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 150,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 184,41 g |
– cukry | 68,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí stehenní řízky bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | |
šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička chilli vloček | Chilli paprička sušená | 5 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
hrnek hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | |
8 dkg 8 dkg opraných hrozinek | Rozinky | 80 g |
2 hrnky 2 hrnky kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
8 dkg 8 dkg zelených oliv bez pecky | Olivy čerstvé nezralé | 80 g |
1 konzerva 1 konzerva cizrny (400 g) | Cizrna | 400 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |