Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srbský džuveč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 058 kJ /
2 643 kcal
Bílkoviny152,67 g
– z toho živočišné bílkoviny126,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,24 g
Tuky134,98 g
– nasycené64,19 g
– nenasycené63,33 g
–– mononenasycené53,78 g
–– polynenasycené9,55 g
––– omega 30,67 g
Vláknina41,46 g
Cholesterol 552 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,29 g
Sacharidy190,32 g
– cukry51,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčího masa ( měla jsem ramínko ) Jehněčí kýta 600 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
5 5 paprikových lusků Paprika bílá čerstvá
6 6 rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
100 g 100 g rýže ( v suchém stavu ) Rýže bílá 100 g
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě + celerové natě Petržel nať čerstvá 30 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku vývaru z kostí ( nebo jiného ) Vývar hovězí 125 ml
čerstvě drcený pepř Pepř černý
sůl dle potřeby Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.