Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkovo-hrášková polévka s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 365 kJ /
326 kcal
Bílkoviny11,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,77 g
Tuky1,92 g
– nasycené0,48 g
– nenasycené1,14 g
–– mononenasycené0,47 g
–– polynenasycené0,67 g
––– omega 30,03 g
Vláknina24,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,95 g
– cukry13,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
250 g 250 g mražených fazolek (nebo čerstvých) Fazolky mražené 250 g
150 150 mraženého hrášku (nebo čerstvého) Hrášek zelený mražený
kytička kopru Kopr nať čerstvý
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
pažitka (nebo petrželka) Pažitka čerstvá
zeleninový vývar (nebo voda) Vývar zeleninový
olej Olej řepkový
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.