Nutriční hodnoty (Fazolkovo-hrášková polévka s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 365 kJ / 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,77 g |
| Tuky | 1,92 g |
| – nasycené | 0,48 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,47 g |
| –– polynenasycené | 0,67 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 24,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,95 g |
| – cukry | 13,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 250 g 250 g mražených fazolek (nebo čerstvých) | Fazolky mražené | 250 g |
| 150 150 mraženého hrášku (nebo čerstvého) | Hrášek zelený mražený | |
| kytička kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| pažitka (nebo petrželka) | Pažitka čerstvá | |
| zeleninový vývar (nebo voda) | Vývar zeleninový | |
| olej | Olej řepkový | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |