Nutriční hodnoty (Rychlá huspenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 922 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,23 g |
| Tuky | 17,17 g |
| – nasycené | 4,06 g |
| – nenasycené | 8,91 g |
| –– mononenasycené | 7,20 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 278 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 23,80 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (vařeného) | Vepřová kýta | 500 g |
| kyselé okurky podle chuti | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 naložená kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 sáček 1 sáček želatiny | Želatina vepřová | |
| lák z okurek | Nálev z okurek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |