Nutriční hodnoty (Zeleninový krém s rajčaty a řapíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 369 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,72 g |
Tuky | 7,06 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 4,42 g |
–– mononenasycené | 1,38 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 75,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 4,51 g |
Sacharidy | 113,80 g |
– cukry | 33,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velká rajčata bez slupky | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 l 1 l horké vody | Voda | 1000 ml |
tenký plátek plátek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
zelené bylinky na posypání | Petržel nať čerstvá | |
na 2 2 lžících oleje osmažené 2 rohlíky nakrájené na kostičky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |