Nutriční hodnoty (Zeleninový krém s rajčaty a řapíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 369 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,72 g |
| Tuky | 7,06 g |
| – nasycené | 1,90 g |
| – nenasycené | 4,42 g |
| –– mononenasycené | 1,38 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 75,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 4,51 g |
| Sacharidy | 113,80 g |
| – cukry | 33,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 velká rajčata bez slupky | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 l 1 l horké vody | Voda | 1000 ml |
| tenký plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelené bylinky na posypání | Petržel nať čerstvá | |
| na 2 2 lžících oleje osmažené 2 rohlíky nakrájené na kostičky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |