Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková mortadela)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 659 kJ /
2 548 kcal
Bílkoviny128,26 g
– z toho živočišné bílkoviny115,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,36 g
Tuky187,87 g
– nasycené48,13 g
– nenasycené96,67 g
–– mononenasycené78,03 g
–– polynenasycené18,64 g
––– omega 30,79 g
Vláknina11,44 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 1,34 g
Sůl2,45 g
Sacharidy83,30 g
– cukry5,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bůčku Vepřový bok 500 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové vegety (nebo normální vegetu a trochu mleté papriky) Kořenící směs sypká
6 lžic 6 lžic strouhanky Strouhanka pšeničná 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.