Nutriční hodnoty (Bůčková mortadela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 659 kJ / 2 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,36 g |
Tuky | 187,87 g |
– nasycené | 48,13 g |
– nenasycené | 96,67 g |
–– mononenasycené | 78,03 g |
–– polynenasycené | 18,64 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 11,44 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 83,30 g |
– cukry | 5,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bůčku | Vepřový bok | 500 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
1 lžíce 1 lžíce paprikové vegety (nebo normální vegetu a trochu mleté papriky) | Kořenící směs sypká | |
6 lžic 6 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 90 g |