Nutriční hodnoty (Bůčková mortadela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 659 kJ / 2 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,36 g |
| Tuky | 187,87 g |
| – nasycené | 48,13 g |
| – nenasycené | 96,67 g |
| –– mononenasycené | 78,03 g |
| –– polynenasycené | 18,64 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 11,44 g |
| Cholesterol | 1,53 g |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 83,30 g |
| – cukry | 5,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové vegety (nebo normální vegetu a trochu mleté papriky) | Kořenící směs sypká | |
| 6 lžic 6 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 90 g |