Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na řapíkatém celeru s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 473 kJ / 1 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 42,70 g |
| – nasycené | 17,96 g |
| – nenasycené | 23,19 g |
| –– mononenasycené | 15,86 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 90,00 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 2,23 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 52,00 g |
| – cukry | 26,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
| 1 sáček 1 sáček oliv plněných papričkou | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| koření Drakulova smrt (Meat masala) | Koření Argentina | |
| lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |