Nutriční hodnoty (Svítek - specialita z Vysočiny podávaná s koprovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 144 kJ / 1 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 122,68 g |
| – nasycené | 12,26 g |
| – nenasycené | 99,50 g |
| –– mononenasycené | 71,40 g |
| –– polynenasycené | 28,10 g |
| ––– omega 3 | 8,28 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 338 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 5,30 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| necelý hrnek hrnek dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská |