Nutriční hodnoty (Pappardelle s bazalkovým pestem, kuřecím masem a prošutem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 13 468 kJ / 3 219 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 264,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 203,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,26 g |
| Tuky | 66,68 g |
| – nasycené | 17,16 g |
| – nenasycené | 42,87 g |
| –– mononenasycené | 27,13 g |
| –– polynenasycené | 15,74 g |
| ––– omega 3 | 1,94 g |
| Vláknina | 18,94 g |
| Cholesterol | 486 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 6,88 g |
| Sacharidy | 381,92 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g těstovin pappardelle | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
| 100 g 100 g prosciutta | Pršut | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 30 g |
| 6 6 středních žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| barevný mletý pepř | Pepř barevný mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| parmazán | Parmezán |