Nutriční hodnoty (Panádlová kapustová polévka s liškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 938 kJ / 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,12 g |
| Tuky | 19,86 g |
| – nasycené | 9,23 g |
| – nenasycené | 8,12 g |
| –– mononenasycené | 4,04 g |
| –– polynenasycené | 4,08 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 8,31 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 445 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 44,15 g |
| – cukry | 6,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1/2 1/2 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvé lišky (nebo jiné tvrdší houby) | Liška obecná čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | |
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| 1 1 vejce (nemusí být) | Vejce slepičí | 70 g |
| 1,5 l 1,5 l vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
| sůl | Sůl mořská |