Nutriční hodnoty (Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 093 kJ / 978 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
| Tuky | 51,00 g |
| – nasycené | 26,03 g |
| – nenasycené | 22,58 g |
| –– mononenasycené | 17,94 g |
| –– polynenasycené | 4,64 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 13,88 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 837 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 39,80 g |
| – cukry | 26,26 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 lilky | Lilek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 g 300 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 300 g |
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 100 g 100 g čedaru | Čedar | 100 g |
| strouhaný sýr Galbani Grangusto | Čedar | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |