Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 169 kJ /
279 kcal
Bílkoviny7,10 g
– z toho živočišné bílkoviny1,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,43 g
Tuky2,75 g
– nasycené1,43 g
– nenasycené1,18 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,08 g
Vláknina17,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy26,93 g
– cukry13,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové uzené jazyky Jazyk vepřový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
2 2 polévkové lžíce sádla Sádlo vepřové
1 1 polévková lžíce slivovice Slivovice
1 1 polévková lžíce rajčatového pyré Pyré z červených rajčat
2,5 dcl 2,5 dcl vývaru Vývar hovězí 250 ml
1,5 dcl 1,5 dcl červeného vína Víno červené suché 150 ml
3 3 polévkové lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3 3 polévkové lžíce smetany Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.