Nutriční hodnoty (Hadrová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 914 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 29,95 g |
– nasycené | 13,03 g |
– nenasycené | 12,39 g |
–– mononenasycené | 6,96 g |
–– polynenasycené | 5,43 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 14,37 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 litry 2 litry masového vývaru | Vývar masový | 2000 ml |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
polohrubá mouka na jíšku | Mouka pšeničná polohrubá | |
máslo na jíšku | Máslo kravské | |
pořádnou hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
libeček | Libeček čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |