Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hadrová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 914 kJ /
457 kcal
Bílkoviny31,67 g
– z toho živočišné bílkoviny30,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky29,95 g
– nasycené13,03 g
– nenasycené12,39 g
–– mononenasycené6,96 g
–– polynenasycené5,43 g
––– omega 30,72 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy14,37 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 litry 2 litry masového vývaru Vývar masový 2000 ml
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
polévkové koření Polévkové koření tekuté
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%
polohrubá mouka na jíšku Mouka pšeničná polohrubá
máslo na jíšku Máslo kravské
pořádnou hrst hrst sušených hub Houby sušené směs
libeček Libeček čerstvý
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.