Nutriční hodnoty (Krůtí stehno s rajčaty plněnými zeleninovým kuskusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 921 kJ / 1 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,83 g |
Tuky | 62,25 g |
– nasycené | 37,97 g |
– nenasycené | 22,29 g |
–– mononenasycené | 19,15 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 10,52 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 158,91 g |
– cukry | 29,56 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 krůtí stehno | Krůta stehno s kůží | |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
250 g 250 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 250 g |
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |