Nutriční hodnoty (Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 257 kJ / 5 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 324,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 402,17 g |
– nasycené | 64,28 g |
– nenasycené | 331,58 g |
–– mononenasycené | 238,50 g |
–– polynenasycené | 93,08 g |
––– omega 3 | 14,10 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 26,10 g |
– cukry | 2,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1800 g 1800 g vepřových ocásků | Vepřový ocásek | 1800 g |
2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
uzená sypká paprika | Paprika červená sušená | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
150 ml 150 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 150 ml |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
400-500 ml 400-500 ml červeného vína nebo piva | Víno červené suché | 450 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vývar | Vývar hovězí |