Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 257 kJ /
5 320 kcal
Bílkoviny327,42 g
– z toho živočišné bílkoviny324,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,42 g
Tuky402,17 g
– nasycené64,28 g
– nenasycené331,58 g
–– mononenasycené238,50 g
–– polynenasycené93,08 g
––– omega 314,10 g
Vláknina5,88 g
Cholesterol 954 mg
Sodík 742 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy26,10 g
– cukry2,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1800 g 1800 g vepřových ocásků Vepřový ocásek 1800 g
2 2 jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
uzená sypká paprika Paprika červená sušená
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
150 ml 150 ml řepkového oleje Olej řepkový 150 ml
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
400-500 ml 400-500 ml červeného vína nebo piva Víno červené suché 450 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.