Nutriční hodnoty (Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 257 kJ / 5 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 327,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 324,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
| Tuky | 402,17 g |
| – nasycené | 64,28 g |
| – nenasycené | 331,58 g |
| –– mononenasycené | 238,50 g |
| –– polynenasycené | 93,08 g |
| ––– omega 3 | 14,10 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 954 mg |
| Sodík | 742 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 26,10 g |
| – cukry | 2,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1800 g 1800 g vepřových ocásků | Vepřový ocásek | 1800 g |
| 2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| uzená sypká paprika | Paprika červená sušená | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 150 ml 150 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
| 400-500 ml 400-500 ml červeného vína nebo piva | Víno červené suché | 450 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vývar | Vývar hovězí |