Nutriční hodnoty (Celozrnný koláč s tvarohem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 440 kJ / 2 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,25 g |
| Tuky | 109,40 g |
| – nasycené | 63,97 g |
| – nenasycené | 39,48 g |
| –– mononenasycené | 34,10 g |
| –– polynenasycené | 5,38 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 721 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 250,12 g |
| – cukry | 79,43 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 hrnek 1 hrnek celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1/2 1/2 vanilkového lusku | Vanilkové lusky | |
| rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
| angrešt | Angrešt čerstvý | |
| maliny | Maliny čerstvé | |
| lesní jahody | Jahody čerstvé |