Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kližka v řapíkovo rajčatovém krému)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 174 kJ /
1 476 kcal
Bílkoviny207,83 g
– z toho živočišné bílkoviny202,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,83 g
Tuky36,27 g
– nasycené7,34 g
– nenasycené26,32 g
–– mononenasycené19,48 g
–– polynenasycené6,84 g
––– omega 31,90 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 903 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy38,40 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g hovězí kližky Hovězí kližka 1000 g
250 g 250 g řapíkatého celeru (6 velkých řapíků) Celer řapíkatý 250 g
300 g 300 g rajčat (4 větší kusy) Rajče červené čerstvé 300 g
200 ml 200 ml bílého vína lze nahradit vodou Víno bílé suché 200 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
na ozdobu osmažené nudličky libovolné slaniny Špek
(lístky z řapíků řapíků celeru)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.