Nutriční hodnoty (Hovězí kližka v řapíkovo rajčatovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 174 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 202,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,83 g |
Tuky | 36,27 g |
– nasycené | 7,34 g |
– nenasycené | 26,32 g |
–– mononenasycené | 19,48 g |
–– polynenasycené | 6,84 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 1000 g |
250 g 250 g řapíkatého celeru (6 velkých řapíků) | Celer řapíkatý | 250 g |
300 g 300 g rajčat (4 větší kusy) | Rajče červené čerstvé | 300 g |
200 ml 200 ml bílého vína lze nahradit vodou | Víno bílé suché | 200 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
na ozdobu osmažené nudličky libovolné slaniny | Špek | |
(lístky z řapíků řapíků celeru) |