Nutriční hodnoty (Norské vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 043 kJ / 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 30,54 g |
– nasycené | 6,29 g |
– nenasycené | 14,72 g |
–– mononenasycené | 11,32 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 832 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
brambory | Brambor zimní | |
sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
cibule | Cibule čerstvá | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
gothaj salám | Měkký salám | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
majonéza | Majonéza | |
lák z okurek | Nálev z okurek | |
sterilovaná kapie (podle chuti) | Paprika červená sterilovaná | |
3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
100 g 100 g uzeného lososa | Losos filet bez kůže uzený | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |