Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Norské vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 043 kJ /
488 kcal
Bílkoviny46,88 g
– z toho živočišné bílkoviny46,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky30,54 g
– nasycené6,29 g
– nenasycené14,72 g
–– mononenasycené11,32 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,62 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 832 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,63 g
Sacharidy6,30 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
brambory Brambor zimní
sterilované okurky Okurka polní zavařená
cibule Cibule čerstvá
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
sterilovaný hrášek Hrášek zelený sterilovaný
gothaj salám Měkký salám
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
worcester Worcestrová omáčka
majonéza Majonéza
lák z okurek Nálev z okurek
sterilovaná kapie (podle chuti) Paprika červená sterilovaná
3 3 vařená vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%
kopr Kopr nať čerstvý
100 g 100 g uzeného lososa Losos filet bez kůže uzený 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.