Nutriční hodnoty (Norské vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 043 kJ / 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 30,54 g |
| – nasycené | 6,29 g |
| – nenasycené | 14,72 g |
| –– mononenasycené | 11,32 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 832 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory | Brambor zimní | |
| sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
| gothaj salám | Měkký salám | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| majonéza | Majonéza | |
| lák z okurek | Nálev z okurek | |
| sterilovaná kapie (podle chuti) | Paprika červená sterilovaná | |
| 3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 100 g 100 g uzeného lososa | Losos filet bez kůže uzený | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |