Nutriční hodnoty (Štrúdl na plocho)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 589 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 81,57 g |
– nasycené | 20,14 g |
– nenasycené | 54,73 g |
–– mononenasycené | 36,32 g |
–– polynenasycené | 18,41 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 332,07 g |
– cukry | 116,47 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
10 dkg 10 dkg Hery | Margarín | 100 g |
10 dkg 10 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový |