Nutriční hodnoty (Štrúdl na plocho)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 589 kJ / 2 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 81,57 g |
| – nasycené | 20,14 g |
| – nenasycené | 54,73 g |
| –– mononenasycené | 36,32 g |
| –– polynenasycené | 18,41 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 332,07 g |
| – cukry | 116,47 g |
| ––– laktóza | 1,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 10 dkg 10 dkg Hery | Margarín | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky | Rozinky | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový |