Nutriční hodnoty (Rizoto III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 292 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 1,22 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 0,48 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| rýže uvařená den dopředu | Rýže bílá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| trochu trochu brokolice | Brokolice čerstvá | |
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| Surimi - rybí maso s krabí příchutí | Treska filet | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1-2 dcl 1-2 dcl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
| strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| pár kousků kousků hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| červená paprika koření | Paprika červená čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
| petrželka kudrnka | Petržel nať čerstvá |