Nutriční hodnoty (Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 379 kJ / 3 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 240,86 g |
– nasycené | 132,92 g |
– nenasycené | 88,25 g |
–– mononenasycené | 72,80 g |
–– polynenasycené | 15,45 g |
––– omega 3 | 1,72 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 2,09 g |
Sodík | 851 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 212,70 g |
– cukry | 192,50 g |
––– laktóza | 21,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká plechovka kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 50 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
polohrubá mouka na dosypání do kakaa | Mouka pšeničná polohrubá | |
želatinový ztužovač (já použila za studena) | Ztužovač želatinový | |
500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |