Nutriční hodnoty (Lesní houby se slaninou a pošírovaným vejcem na listovém salátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 718 kJ / 1 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 141,12 g |
| – nasycené | 65,14 g |
| – nenasycené | 70,00 g |
| –– mononenasycené | 59,60 g |
| –– polynenasycené | 10,40 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 623 mg |
| Sodík | 2,60 g |
| Sůl | 6,42 g |
| Sacharidy | 1,55 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší hrst nakrájených lesních hub | Hřib čerstvý | |
| 150 g 150 g libové slaniny | Špek | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| listový salát | Salát listový čerstvý | |
| bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |