Nutriční hodnoty (Hrnková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 874 kJ / 4 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 152,93 g |
– nasycené | 16,02 g |
– nenasycené | 125,08 g |
–– mononenasycené | 86,10 g |
–– polynenasycené | 38,98 g |
––– omega 3 | 10,82 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 635,19 g |
– cukry | 284,19 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva (nebo do perníku) | Kypřící prášek | 12 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
kakao | Kakao prášek | |
nasekané ořechy | Vlašské ořechy | |
rozinky atp. | Rozinky | |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |