Nutriční hodnoty (Kroupová polévka s mangoldem a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 544 kJ / 1 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,49 g |
Tuky | 16,08 g |
– nasycené | 8,15 g |
– nenasycené | 7,78 g |
–– mononenasycené | 1,76 g |
–– polynenasycené | 6,01 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,65 g |
– cukry | 7,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 veľkých listov mangoldu aj s rapíkmi | Mangold | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 PL 1 PL oleja | ||
1500 ml 1500 ml vývaru | Vývar hovězí | 1500 ml |
250 g 250 g uvarených krúp | Kroupy ječné | 250 g |
200 g 200 g uvarenej fazule (môžeme použiť konzervu) | ||
mleté čierne korenie - pepř | Pepř černý mletý | |
soľ | Sůl mořská | |
pažítka | Pažitka čerstvá | |
petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá |