Nutriční hodnoty (Kroupová polévka s mangoldem a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 544 kJ / 1 086 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 30,49 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,49 g | 
| Tuky | 16,08 g | 
| – nasycené | 8,15 g | 
| – nenasycené | 7,78 g | 
| –– mononenasycené | 1,76 g | 
| –– polynenasycené | 6,01 g | 
| ––– omega 3 | 0,75 g | 
| Vláknina | 19,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 33 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 195,65 g | 
| – cukry | 7,10 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 veľkých listov mangoldu aj s rapíkmi | Mangold | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g | 
| 1 PL 1 PL oleja | ||
| 1500 ml 1500 ml vývaru | Vývar hovězí | 1500 ml | 
| 250 g 250 g uvarených krúp | Kroupy ječné | 250 g | 
| 200 g 200 g uvarenej fazule (môžeme použiť konzervu) | ||
| mleté čierne korenie - pepř | Pepř černý mletý | |
| soľ | Sůl mořská | |
| pažítka | Pažitka čerstvá | |
| petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá | 
 
	