Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupová polévka s mangoldem a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 544 kJ /
1 086 kcal
Bílkoviny30,49 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,49 g
Tuky16,08 g
– nasycené8,15 g
– nenasycené7,78 g
–– mononenasycené1,76 g
–– polynenasycené6,01 g
––– omega 30,75 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy195,65 g
– cukry7,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 veľkých listov mangoldu aj s rapíkmi Mangold
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 PL 1 PL oleja
1500 ml 1500 ml vývaru Vývar hovězí 1500 ml
250 g 250 g uvarených krúp Kroupy ječné 250 g
200 g 200 g uvarenej fazule (môžeme použiť konzervu)
mleté čierne korenie - pepř Pepř černý mletý
soľ Sůl mořská
pažítka Pažitka čerstvá
petržlenová vňať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.