Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na hořčici, celeru a chilli papričkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,76 g |
| Tuky | 14,48 g |
| – nasycené | 3,25 g |
| – nenasycené | 10,48 g |
| –– mononenasycené | 6,55 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 21,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 670 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 38,72 g |
| – cukry | 13,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 000 g hovězích líček | Hovězí líčka | |
| 300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 500 ml 500 ml silného vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 37.5 g |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2-3 2-3 drcené červené chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |