Nutriční hodnoty (Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 330 kJ / 1 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,93 g |
| Tuky | 7,07 g |
| – nasycené | 1,37 g |
| – nenasycené | 5,47 g |
| –– mononenasycené | 1,64 g |
| –– polynenasycené | 3,83 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 50,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 372,00 g |
| – cukry | 350,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čerstvých fíků (asi 8 kusů) | Fíky sušené | 500 g |
| 200 g 200 g broskví (cca 2 menší) | Dužina broskve čerstvá | 200 g |
| 250 g 250 g želírovacího ovocného cukru (např. Labeta) | Fruktóza | 250 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |