Nutriční hodnoty (Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 330 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,93 g |
Tuky | 7,07 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 5,47 g |
–– mononenasycené | 1,64 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 50,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 372,00 g |
– cukry | 350,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
(váha ovoce je po očištění, nakrájení fíků a vypeckování broskví) | Jahody čerstvé | |
500 g 500 g čerstvých fíků (asi 8 kusů) | Fíky sušené | 500 g |
200 g 200 g broskví (cca 2 menší) | Dužina broskve čerstvá | 200 g |
1 krabička 1 krabička želírovacího cukru pro diabetiky | Cukr želírovací | |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 kávová lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá |