Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 330 kJ /
1 752 kcal
Bílkoviny24,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,93 g
Tuky7,07 g
– nasycené1,37 g
– nenasycené5,47 g
–– mononenasycené1,64 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,00 g
Vláknina50,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy372,00 g
– cukry350,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
(váha ovoce je po očištění, nakrájení fíků a vypeckování broskví) Jahody čerstvé
500 g 500 g čerstvých fíků (asi 8 kusů) Fíky sušené 500 g
200 g 200 g broskví (cca 2 menší) Dužina broskve čerstvá 200 g
1 krabička 1 krabička želírovacího cukru pro diabetiky Cukr želírovací
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 1 kávová lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.