Nutriční hodnoty (Papriky v kečupu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 042 kJ / 5 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,00 g |
Tuky | 217,73 g |
– nasycené | 16,87 g |
– nenasycené | 190,47 g |
–– mononenasycené | 131,57 g |
–– polynenasycené | 58,90 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 114,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21,56 g |
Sůl | 53,33 g |
Sacharidy | 833,33 g |
– cukry | 673,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg červených paprik | Paprika červená čerstvá | 3000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 l 1 l kečupu | Kečup sladký | 1000 ml |
1 sklenice 1 sklenice octu | Ocet lihový | |
1 sklenice 1 sklenice oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1,5 sklenice 1,5 sklenice vody | Voda | 300 ml |
1 sklenice 1 sklenice cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |