Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriky v kečupu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 042 kJ /
5 746 kcal
Bílkoviny73,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,00 g
Tuky217,73 g
– nasycené16,87 g
– nenasycené190,47 g
–– mononenasycené131,57 g
–– polynenasycené58,90 g
––– omega 316,40 g
Vláknina114,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21,56 g
Sůl53,33 g
Sacharidy833,33 g
– cukry673,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg červených paprik Paprika červená čerstvá 3000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 l 1 l kečupu Kečup sladký 1000 ml
1 sklenice 1 sklenice octu Ocet lihový
1 sklenice 1 sklenice oleje Olej řepkový 200 ml
1,5 sklenice 1,5 sklenice vody Voda 300 ml
1 sklenice 1 sklenice cukru Cukr bílý 200 g
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.