Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 368 kJ / 1 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 31,00 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 11,30 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 175,00 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 200 g 200 g uzeného eidamu (i více) | Eidam 30% t. v s. uzený | 200 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| drcený kmín (dle chuti) | Kmín mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |