Nutriční hodnoty (Pikantní sleďová pomazánka s rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 145 kJ / 1 469 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 49,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,44 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g | 
| Tuky | 138,34 g | 
| – nasycené | 25,78 g | 
| – nenasycené | 95,35 g | 
| –– mononenasycené | 41,02 g | 
| –– polynenasycené | 54,33 g | 
| ––– omega 3 | 2,88 g | 
| Vláknina | 0,74 g | 
| Cholesterol | 958 mg | 
| Sodík | 2,92 g | 
| Sůl | 7,03 g | 
| Sacharidy | 6,50 g | 
| – cukry | 0,84 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 170 g 170 g sleďových filetů v oleji | Sardinky v oleji | 170 g | 
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g | 
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g | 
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g | 
| hrst hrst rukoly (lístky) | Rukola čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |