Nutriční hodnoty (Houby v krupicovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 548 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 1,80 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 60,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg klobúčikov podpňoviek - václaviek ( alebo klobúčiky z iných húb ) | Hřib čerstvý | 1000 g |
| 10 10 lyžíc hrubej pšeničnej krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
| 1 1 veľká cibuľa | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| soľ | Sůl mořská | |
| mleté čierne korenie | Pepř černý mletý |