Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slavnostní polévka z nadívané slepice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 860 kJ /
684 kcal
Bílkoviny61,34 g
– z toho živočišné bílkoviny57,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky36,77 g
– nasycené9,17 g
– nenasycené17,47 g
–– mononenasycené13,59 g
–– polynenasycené3,87 g
––– omega 30,20 g
Vláknina9,48 g
Cholesterol 614 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,42 g
Sacharidy24,41 g
– cukry14,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
kedluben Kedluben čerstvý
celer Celer bulva čerstvá
květák Květák čerstvý
růžičková kapusta Kapusta růžičková čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
4 4 žampiony Žampion čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
10 zrnek 10 zrnek černého pepře Pepř černý
pár zrnek zrnek nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
svazek svazek petrželky Petržel nať čerstvá
kousek kousek muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 1 pálivou papričku chilli Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
200 g 200 g vařené uzené krkovice Vepřová krkovice uzená 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 polévkové lžíce smetany Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.