Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česnečka "zmrtvýchvstání")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 738 kJ /
2 089 kcal
Bílkoviny60,69 g
– z toho živočišné bílkoviny32,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,33 g
Tuky132,05 g
– nasycené62,31 g
– nenasycené63,97 g
–– mononenasycené50,16 g
–– polynenasycené13,80 g
––– omega 30,19 g
Vláknina63,13 g
Cholesterol 642 mg
Sodík 2,55 g
Sůl6,02 g
Sacharidy155,88 g
– cukry9,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
2 2 zeleninové bujóny Bujón zeleninový
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
100 100 g plátků šunky Šunka vepřová vařená
1 1 spišský párek Párek vepřový 80 g
sýr eidam (podle chuti) Sýr kravský tvrdý 30%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 cibulka s natí (nemusí být) Cibulka jarní čerstvá
6 6 velkých stroužků česneku Česnek čerstvý 420 g
1 1 rovná lžička bílého pepře Pepř bílý
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
majoránka Majoránka sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
2-3 lístky 2-3 lístky libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.