Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 405 kJ /
336 kcal
Bílkoviny16,80 g
– z toho živočišné bílkoviny9,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,90 g
Tuky4,50 g
– nasycené2,04 g
– nenasycené1,32 g
–– mononenasycené0,42 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,09 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy56,10 g
– cukry15,30 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřové plece nebo krkovice Vepřová plec
koření Adžika Adžika
300 ml 300 ml kefíru Kefír 300 ml
6 lžic 6 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
olej na smažení Olej řepkový
3 lžíce 3 lžíce ústřicové omáčky,nebo worcestrové omáčky
sůl na dochucení Sůl mořská
v oleji osmažené cibulové kroužky na ozdobu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.