Nutriční hodnoty (Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,90 g |
Tuky | 4,50 g |
– nasycené | 2,04 g |
– nenasycené | 1,32 g |
–– mononenasycené | 0,42 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 56,10 g |
– cukry | 15,30 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřové plece nebo krkovice | Vepřová plec | |
koření Adžika | Adžika | |
300 ml 300 ml kefíru | Kefír | 300 ml |
6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
3 lžíce 3 lžíce ústřicové omáčky,nebo worcestrové omáčky | ||
sůl na dochucení | Sůl mořská | |
v oleji osmažené cibulové kroužky na ozdobu |