Nutriční hodnoty (Jablečný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 941 kJ / 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 25,00 g |
| – nasycené | 3,31 g |
| – nenasycené | 21,21 g |
| –– mononenasycené | 17,68 g |
| –– polynenasycené | 3,54 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 51,44 g |
| – cukry | 45,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžičky 2 lžičky dionské hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
| 1 lžička 1 lžička krupicového cukru popřípadě medu | Cukr bílý | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |