Nutriční hodnoty (Jablečný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 941 kJ / 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 25,00 g |
– nasycené | 3,31 g |
– nenasycené | 21,21 g |
–– mononenasycené | 17,68 g |
–– polynenasycené | 3,54 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 51,44 g |
– cukry | 45,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžičky 2 lžičky dionské hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
1 lžička 1 lžička krupicového cukru popřípadě medu | Cukr bílý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 lžíce 3 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |