Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 941 kJ /
464 kcal
Bílkoviny3,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,90 g
Tuky25,00 g
– nasycené3,31 g
– nenasycené21,21 g
–– mononenasycené17,68 g
–– polynenasycené3,54 g
––– omega 30,26 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 156 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy51,44 g
– cukry45,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžičky 2 lžičky dionské hořčice Hořčice plnotučná 10 g
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
1 lžička 1 lžička krupicového cukru popřípadě medu Cukr bílý 5 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 45 g
2 lžíce 2 lžíce rozinek Rozinky 30 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.