Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s celerem na medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 294 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
Tuky | 30,05 g |
– nasycené | 3,76 g |
– nenasycené | 24,19 g |
–– mononenasycené | 16,67 g |
–– polynenasycené | 7,52 g |
––– omega 3 | 3,13 g |
Vláknina | 10,65 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 74,53 g |
– cukry | 64,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
2 2 kuřecí prsa (stehna) | Kuře prso | 700 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje slunečnicového | Olej řepkový | 22 ml |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
pepř podle chuti (dávám drcený červený) | Pepř černý | |
sůl podle chuti | Sůl mořská |