Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s celerem na medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 294 kJ / 1 265 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
| Tuky | 30,05 g |
| – nasycené | 3,76 g |
| – nenasycené | 24,19 g |
| –– mononenasycené | 16,67 g |
| –– polynenasycené | 7,52 g |
| ––– omega 3 | 3,13 g |
| Vláknina | 10,65 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 564 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 74,53 g |
| – cukry | 64,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
| 2 2 kuřecí prsa (stehna) | Kuře prso | 700 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje slunečnicového | Olej řepkový | 22 ml |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| pepř podle chuti (dávám drcený červený) | Pepř černý | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |