Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s celerem na medu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 294 kJ /
1 265 kcal
Bílkoviny168,86 g
– z toho živočišné bílkoviny163,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,76 g
Tuky30,05 g
– nasycené3,76 g
– nenasycené24,19 g
–– mononenasycené16,67 g
–– polynenasycené7,52 g
––– omega 33,13 g
Vláknina10,65 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 564 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy74,53 g
– cukry64,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
150 g 150 g pórku Pórek čerstvý 150 g
2 2 kuřecí prsa (stehna) Kuře prso 700 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce oleje slunečnicového Olej řepkový 22 ml
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
pepř podle chuti (dávám drcený červený) Pepř černý
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.