Nutriční hodnoty (Flamendrovský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 071 kJ / 3 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 133,24 g |
| – nasycené | 14,68 g |
| – nenasycené | 104,50 g |
| –– mononenasycené | 74,50 g |
| –– polynenasycené | 30,00 g |
| ––– omega 3 | 8,31 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 404 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 471,80 g |
| – cukry | 256,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| švestky | Švestky čerstvé | |
| 100 g 100 g mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |