Nutriční hodnoty (Přesnídávka jablečno-mrkvovo-broskvová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 058 kJ / 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
| Tuky | 3,44 g |
| – nasycené | 0,62 g |
| – nenasycené | 2,24 g |
| –– mononenasycené | 0,78 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 152,00 g |
| – cukry | 120,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg zralých broskví | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| cukr (podle potřeby) | Cukr bílý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |