Nutriční hodnoty (Vepřový ořez s patisonem a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 630 kJ / 2 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,09 g |
| Tuky | 150,38 g |
| – nasycené | 50,12 g |
| – nenasycené | 90,14 g |
| –– mononenasycené | 70,07 g |
| –– polynenasycené | 20,07 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 512 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 13,30 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového ořezu | Vepřový ořez | 1000 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 menší patison | Patizon čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| pepř (nemusí být) | Pepř černý | |
| instantní jíška | Jíška světlá instantní | |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská |