Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový ořez s patisonem a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 630 kJ /
2 063 kcal
Bílkoviny162,09 g
– z toho živočišné bílkoviny160,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,09 g
Tuky150,38 g
– nasycené50,12 g
– nenasycené90,14 g
–– mononenasycené70,07 g
–– polynenasycené20,07 g
––– omega 30,70 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy13,30 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového ořezu Vepřový ořez 1000 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 menší patison Patizon čerstvý
1 lžíce 1 lžíce červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
pepř (nemusí být) Pepř černý
instantní jíška Jíška světlá instantní
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.