Nutriční hodnoty (Vepřový ořez s patisonem a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 630 kJ / 2 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,09 g |
Tuky | 150,38 g |
– nasycené | 50,12 g |
– nenasycené | 90,14 g |
–– mononenasycené | 70,07 g |
–– polynenasycené | 20,07 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 13,30 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového ořezu | Vepřový ořez | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 menší patison | Patizon čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
pepř (nemusí být) | Pepř černý | |
instantní jíška | Jíška světlá instantní | |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |