Nutriční hodnoty (Ostrý salát k pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 267 kJ / 1 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 125,80 g |
– nasycené | 63,99 g |
– nenasycené | 59,36 g |
–– mononenasycené | 20,78 g |
–– polynenasycené | 38,59 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 6,39 g |
Sůl | 16,33 g |
Sacharidy | 67,10 g |
– cukry | 11,55 g |
––– laktóza | 1,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g párků nebo točeňáku | Párek vepřový | 500 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 uvařené brambory ve slupce | Brambor zimní | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce sojovky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce Worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1 1 ostrá sušená chilli paprička | Chilli paprička sušená | |
5 5 sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |