Nutriční hodnoty (Kuřecí z jednoho kastrolu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 990 kJ / 1 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,66 g |
| Tuky | 88,28 g |
| – nasycené | 41,91 g |
| – nenasycené | 44,21 g |
| –– mononenasycené | 36,63 g |
| –– polynenasycené | 7,58 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 75,12 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 202,80 g |
| – cukry | 27,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kuřecích křídel | Kuře křídlo | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky neoloupaného česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| drůbeží vývar ze špiček křídel | Vývar kuřecí | |
| mletá paprika (může být pálivá) | Paprika červená sušená | |
| Camembert sýr (nemusí být) | Camembert | |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| celý kmín | Kmín | |
| pár lžic pár lžic oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |