Nutriční hodnoty (Bůček s kedlubnou a mrkví v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 472 kJ / 2 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
| Tuky | 179,38 g |
| – nasycené | 46,63 g |
| – nenasycené | 94,60 g |
| –– mononenasycené | 76,75 g |
| –– polynenasycené | 17,85 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 16,98 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 563 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 59,00 g |
| – cukry | 35,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g bůčku | Vepřový bok | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 4 4 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
| 1 1 malá lžička skořicového cukru (nebo špetka skořice) | Cukr skořicový | |
| masoxový vývar (podle potřeby a chuti) | Vývar masový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| petrželka (nemusí být) | Petržel nať čerstvá | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská |