Nutriční hodnoty (Bůček s kedlubnou a mrkví v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 472 kJ / 2 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
Tuky | 179,38 g |
– nasycené | 46,63 g |
– nenasycené | 94,60 g |
–– mononenasycené | 76,75 g |
–– polynenasycené | 17,85 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 16,98 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 563 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 59,00 g |
– cukry | 35,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g bůčku | Vepřový bok | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
4 4 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
1 1 malá lžička skořicového cukru (nebo špetka skořice) | Cukr skořicový | |
masoxový vývar (podle potřeby a chuti) | Vývar masový | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
petrželka (nemusí být) | Petržel nať čerstvá | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská |