Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček s kedlubnou a mrkví v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 472 kJ /
2 264 kcal
Bílkoviny96,48 g
– z toho živočišné bílkoviny87,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,48 g
Tuky179,38 g
– nasycené46,63 g
– nenasycené94,60 g
–– mononenasycené76,75 g
–– polynenasycené17,85 g
––– omega 30,80 g
Vláknina16,98 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 563 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy59,00 g
– cukry35,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g bůčku Vepřový bok 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
4 4 větší mrkve Mrkev čerstvá 200 g
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 15 g
1 1 malá lžička skořicového cukru (nebo špetka skořice) Cukr skořicový
masoxový vývar (podle potřeby a chuti) Vývar masový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
petrželka (nemusí být) Petržel nať čerstvá
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.