Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Anglické karbanátky v omáčce – faggots)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie21 221 kJ /
5 072 kcal
Bílkoviny146,34 g
– z toho živočišné bílkoviny134,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,51 g
Tuky443,47 g
– nasycené128,99 g
– nenasycené270,19 g
–– mononenasycené173,21 g
–– polynenasycené96,98 g
––– omega 34,93 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 4,22 g
Sůl9,70 g
Sacharidy116,94 g
– cukry34,93 g
––– laktóza4,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bůčku Vepřový bok 500 g
100 g 100 g uzené oravské slaniny Špek 100 g
100 g 100 g vepřových jater Játra vepřová 100 g
100 g 100 g vepřového srdíčka Srdce vepřové 100 g
12 lístků 12 lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
1 lžíce 1 lžíce nasekaného tymiánu Tymián sušený 15 g
2 lžičky 2 lžičky čerstvě umletého pepře Pepř černý 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 menší nasekaná cibule Cibule čerstvá 70 g
trochu trochu muškátového oříšku Muškátový oříšek
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
100 ml 100 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 100 ml
200 g 200 g tukové blány Vepřová blána 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
ořech másla Máslo kravské
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
2 lžíce 2 lžíce balsamikového octa Ocet balsamikový bílý 40 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
500 ml 500 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.