Nutriční hodnoty (Podzimní polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,72 g |
| Tuky | 7,09 g |
| – nasycené | 1,14 g |
| – nenasycené | 5,49 g |
| –– mononenasycené | 3,84 g |
| –– polynenasycené | 1,65 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 11,71 g |
| Cholesterol | 47 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 23,75 g |
| – cukry | 8,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g libového hovězího masa | Hovězí kýta | 100 g |
| 50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g brokolice | Brokolice čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g pastiňáku | Pastinák čerstvý | 50 g |
| 50 g 50 g květáku | Květák čerstvý | 50 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| polévkové koření | Polévkové koření tekuté |