Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 499 kJ /
358 kcal
Bílkoviny29,02 g
– z toho živočišné bílkoviny22,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,72 g
Tuky7,09 g
– nasycené1,14 g
– nenasycené5,49 g
–– mononenasycené3,84 g
–– polynenasycené1,65 g
––– omega 30,42 g
Vláknina11,71 g
Cholesterol 47 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy23,75 g
– cukry8,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g libového hovězího masa Hovězí kýta 100 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g brokolice Brokolice čerstvá 50 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
50 g 50 g pastiňáku Pastinák čerstvý 50 g
50 g 50 g květáku Květák čerstvý 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
bazalka Bazalka čerstvá
majoránka Majoránka sušená
polévkové koření Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.