Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie571 kJ /
136 kcal
Bílkoviny1,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,65 g
Tuky12,93 g
– nasycené0,90 g
– nenasycené10,92 g
–– mononenasycené7,73 g
–– polynenasycené3,19 g
––– omega 31,00 g
Vláknina2,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 802 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy2,25 g
– cukry0,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení ředkviček Ředkvička čerstvá
5 cm 5 cm čerstvého kokosu Kokos strouhaný
pár kapek kapek citronového koncentrátu
1 lžíce 1 lžíce olej Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 5 g
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu Římský kmín 5 g
5 5 kari listů Kari
2 2 zelené feferonky Paprika zelená čerstvá
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
čestvý koriandr na ozdobu Koriandr semena

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.