Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 12,93 g |
– nasycené | 0,90 g |
– nenasycené | 10,92 g |
–– mononenasycené | 7,73 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,25 g |
– cukry | 0,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
5 cm 5 cm čerstvého kokosu | Kokos strouhaný | |
pár kapek kapek citronového koncentrátu | ||
1 lžíce 1 lžíce olej | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g |
5 5 kari listů | Kari | |
2 2 zelené feferonky | Paprika zelená čerstvá | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
čestvý koriandr na ozdobu | Koriandr semena |