Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - jihoindické ředkvičkové kosambari (česky namluvený videorecept))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 571 kJ / 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 12,93 g |
| – nasycené | 0,90 g |
| – nenasycené | 10,92 g |
| –– mononenasycené | 7,73 g |
| –– polynenasycené | 3,19 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 2,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 802 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 2,25 g |
| – cukry | 0,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 5 cm 5 cm čerstvého kokosu | Kokos strouhaný | |
| pár kapek kapek citronového koncentrátu | ||
| 1 lžíce 1 lžíce olej | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g |
| 5 5 kari listů | Kari | |
| 2 2 zelené feferonky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
| čestvý koriandr na ozdobu | Koriandr semena |