Nutriční hodnoty (Vepřová kolena pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 893 kJ / 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
| Tuky | 0,96 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,37 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 37,40 g |
| – cukry | 17,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 přední vepřová kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 8 stroužku 8 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 1 sklenice 1 sklenice (680 g) kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |