Nutriční hodnoty (Krkovička s pikantní paprikovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 143 kJ / 273 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
| Tuky | 5,42 g |
| – nasycené | 1,59 g |
| – nenasycené | 3,58 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,25 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 27,55 g |
| – cukry | 22,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 3 3 menší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| 1 KL 1 KL feferonkového krému | Pasta papriková | 5 g |
| čerstvý křen | Křen čerstvý | |
| špetka špetka cukru nebo trochu kečupu na doslazení | Cukr bílý | |
| vývar ( já jsem použila gelový bujón s česnekem) | Bujón hovězí | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |