Nutriční hodnoty (Krkovička s pikantní paprikovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 143 kJ / 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
Tuky | 5,42 g |
– nasycené | 1,59 g |
– nenasycené | 3,58 g |
–– mononenasycené | 1,90 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 27,55 g |
– cukry | 22,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
3 3 menší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
1 KL 1 KL feferonkového krému | Pasta papriková | 5 g |
čerstvý křen | Křen čerstvý | |
špetka špetka cukru nebo trochu kečupu na doslazení | Cukr bílý | |
vývar ( já jsem použila gelový bujón s česnekem) | Bujón hovězí | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |