Nutriční hodnoty (Rychvaldský kapr se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 354 kJ / 1 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,96 g |
Tuky | 128,50 g |
– nasycené | 59,91 g |
– nenasycené | 51,18 g |
–– mononenasycené | 42,32 g |
–– polynenasycené | 8,86 g |
––– omega 3 | 1,98 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 43,73 g |
– cukry | 37,20 g |
––– laktóza | 8,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kapra | Kapr | 500 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1/4 l 1/4 l rybího vývaru | Vývar rybí | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |