Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychvaldský kapr se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 354 kJ /
1 758 kcal
Bílkoviny98,21 g
– z toho živočišné bílkoviny88,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,96 g
Tuky128,50 g
– nasycené59,91 g
– nenasycené51,18 g
–– mononenasycené42,32 g
–– polynenasycené8,86 g
––– omega 31,98 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 601 mg
Sodík 4,32 g
Sůl10,80 g
Sacharidy43,73 g
– cukry37,20 g
––– laktóza8,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kapra Kapr 500 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
sádlo Sádlo vepřové
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sladká paprika Paprika červená sušená
pálivá paprika Paprika pálivá
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1/4 l 1/4 l rybího vývaru Vývar rybí 250 ml
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.